11 apr. 2008

Vin conferintele si tragerile la sorti!

E vineri. Azi dupa ce platim taxa de inscriere in finala incepem sa ne gandim la conferintele de marti si de miercuri. Stiu sigur ca nu vom rata conferintele ce au ca tema centrala politica si nici conferinta despre bloguri! Despre restul suntem inca incerti, mai trebuie sa trecem pe la diverse seminarii la facultate si unii dintre noi mai sunt si voluntari pe la alte festivaluri! Bun.... Conferintele nu-s o problema... Urmatoarele zile de dupa acestea sunt ucigatoare: se trag la sorti clientii si avem primele intalniri cu acestia si primul tutorial. Nu vrem decat sa avem un client deschis, care sa stie si ce vrea si ce sa cearca de la noi, un client cu care intr-un fel sau altul sa creem o legatura stransa din punctul de vedere al relatiei client - echipa de la OC.
Sa speram ca totul va fi bine si se va termina cu bine, dar nu odata cu prezentarile finale si festivitatea de premiere, ci odata cu un nou drum in viitoarea noastra cariera de comunicatori!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu stiu cum va fi clientul, dar ce stiu sigur e ca vreau ca eu sa-l trag la sorti. :P

Cătălin Vieru spunea...

ah, da clar!!!! oricum, trebuie sa am mana buna sa nu ma injure colegii de echipa! :)) dupa mine oricine ar fi client stiu sigur ca vom avea toti de facut campanii electorale! doar e an electoral! :p