19 apr. 2008

And the winner is... Adrian Năstase!




Cu mic şi cu mare Echipa TODD's Politics a venit ieri la tragerile la sorţi pt. a-şi afla clientul pt. care va lucra în urmatoarele trei saptamâni, căruia îi vor face o campanie de imagine punândul-l într-o lumină şi mai bună în peisajul politic românesc.
Aveam toţi cinci emoţii destul de mari pt. că nu aveam idee cine ne va fi client însă speram să fie dl Adrian Năstase sau oricare alt reprezentant al PSD. Credem că cei care sunt clienţi la olimpiade din PSD sunt cei mai deschişi şi mai de treabă clienţi pe care i-am putea avea.
Momentul mult aşteptat a sosit. Vlad a mers şi-a extras plicul din urnă şi Marius Balaci a anunţat: "Echipa TODD's Politics va lucra în următoarele trei săptamâni pt. Adrian Năstase". O, da!!! Ăsta da noroc pe noi. E frumos să-ţi doreşti ceva şi e şi mai frumos să ai parte de ceea ce îţi doreşti! Echipa noastră e fericită! :)
A urmat discuţia cu dl Năstase şi cu consiliera să, dna Anca Alexandrescu în urma căreia am aflat ce avea să facem: o campanie în urma căreia Adrian Năstase să fie perceput drept cel mai important susţinător al tinerelor familii din România şi în urma căreia proiectul său Civic after-school să prindă contur şi să fie cât mai cunoscut înainte de a fi demarat. Mai multe detalii despre acest proiect citiţi în discuţiile de pe blogului dlui Năstase.
Echipa noastră a început deja munca de research, poate primul pas spre o campanie reuşită, realistă, fezabilă!
Mai multe detalii citiţi pe siteul Olimpiadelor Comunicării, iar părerea dlui Năstase despre noi şi acest concurs o găsiţi aici

14 comentarii:

Anonim spunea...

TODD`s sunteţi de stânga? V-aţi făcut testul de orientare politică http://pitchers.wordpress.com/2008/04/18/test-de-orientare-politica/ ?
Încerc şi eu să studiez concurenţa. Baftă cu Adrian. Poate vă face vreun training la Cornu. Scuze ironia dar îmi stătea pe limbă şi nu îmi place să mă cenzurez.

Anonim spunea...

PS: urât cu blogspotul, nu merge să pui linkuri mai lungi :(

Todd spunea...

facem testul si va dam de stire via pitchers.wordpress.com.
in alta ordine de idei, asta e cu blogspotul, noua ni se pare mai ok decat wordpressul! :)
bafta si voua cu victoras (sper ca n-am gresit si el va e client). de stanga si voi sau doar sustinei un politician de stanga asa de idee si ca trebuie? :))

Todd spunea...

Nu, dar cateodata te poti cenzura din bun simt. Uneori strangi din dinti si faci lucruri care nu iti plac, pentru ca "asa se cuvine". Apropo, m-ai naucit cu logica de care ai dat dovada. Misto concluzie trasa doar din faptul ca ne-a fost atribuit acest client. Scuze, nu imi place ironia dar imi statea pe limba.

PS: Ori dai linku direct catre test ori specifici sursa. Altfel faci "hijacking" si nu e frumos ;)

-Ionut

Anonim spunea...

http://adizabava.weblog.ro/2008-04-20/348105/Adrian-Nastase%3F-What-a-challenge---.html bafta multa :)

Anonim spunea...

Daca totata lumea baga cate o ironie, si daca produsul echipei TODD's Politics este Adrian Nastase maestrul ironiilor fine, nu ma pot abtine de la urmatorul sfat : insistati pe faptul ca Andrei, baiatul cel mare al lui Nastase invata la Milano, la o celebra universitate unde se pregatesc viitorii politicieni, iar pentru Mihnea cel mic taxele scolare sunt de 20,000 USD anual. :))) Sigur veti castiga. Nu mi-o luati in nume de rau. Este doar o gluma. Simpatizez cu AN si Anca. Dar este ca naiba sa-l legi pe AN de proiectul Civic after-school. Omul este rupt de realitate in aceasta privinta si nu poate fi credibil. Dar sunt convins ca va vine voua o idee. Daca nu, va ajuta Anca.

Todd spunea...

si credem ca totusi trecand peste acestea si apeland un pic mai mult si mai bine la pathos dl Nastase poate fi credibil. e totusi un proiect al dumnealui, nici al lui Andrei si nici al lui Mihnea si nici al dnei Anca Alexandrescu. noi zicem asa: fie ca cel mai bun sa fie unde trebuie si sa si invinga! :)
P.S.: omul nu e rupt de realitate deloc, pe noi ne-a convins de asta!

Anonim spunea...

Succes. Sincer.

In mod clar nu este rupt de realitate. Eu am scris "rupt de realitate in aceasta privinta'. Perceptia corecta a realitatii nu ti-o poate da decat interactiunea cu ea, cu realitatea respectiva. Ori in aceasta privinta, adica a necesitatii unor after school uri, ca un adevarat profesionist, normal ca Domnia sa s-a documentat si este pregatit pentru o discutie cu voi. Intrebarea este daca ar fi pregatit pentru o discutie cu o mamica care sufera din lipsa acestor after school uri, care se confrunta zilnic cu greutatile provocate de lipsa banilor. Aici zic eu ca este rupt.

Pe de alta parte chiar sunt curios cum va pozitionati produsul. De copii nu va puteti lega si deci chestiunea asta cade. Oricum voi afirmati ca nu aveti nevoie de imaginea respectiva. Totusi eu gasesc cam dificil de pozitionat produsul AN in aceasta campanie de imagine, tinand cont ca vorbim despre oameni cu venituri modeste care trebuie sa vada ipotetic sigur, in AN, un sustinator al tinerelor familii. Ar fi fost destul de simplu. Imagini ale vestitelor sali de sport construite in perioada mandatului de Premier, cifre, respectiv cate astfel de sali de sport s-au construit, trecere brusca la AN si Dana Nastase conducandu-l pe Mihnea, baiatul cel mic la un after school si imediat USP ul de final " Atunci am reusit impreuna, de ce nu am reusi si astazi?" or something like...

Sper sa nu va suparati...

Anonim spunea...

vbabiciu este acelasi cu victor :)) adica eu.

Todd spunea...

ne-am prins ca vbabiciu e acelasi cu victor! :))
hmmm...de ce crezi tu ca produsul Adrian Nastase trebuie pozitionat si nu produsul Civic after-school. imaginea domniei sale trebuie sa fie asociata acestui proiect, dar proiectul e cel care trebuie sa fie in fata, nu omul, nu politicianul Adrian Nastase. :p
ramane sa verificam anumite chestii si abia dupa sa ne gandim la pozitionarea ambelor produse.
crezi ca familia Nastase nu l-ar duce pe Mihnea la un after school daca ar avea nevoie.
in continuare credem ca Adrian Nastase cunoaste realitatea in ceea ce priveste necesitatea unui after-school si cunoaste nevoie familiilor ce-ar trebui sa beneficieze de acest proiect. si stim ce spunem, nu facem afirmatii gratuite! :)

Anonim spunea...

Pai voi insiva sunteti prea mici pentru a realiza importanta acestui proiect. Dar nu mai insist ca apoi se intelege ca vreau sa va zdruncin increderea in AN.

Pozitionati, pozitionati. :)) poate reusiti. Eu, oricum stiu cine va castiga competitia.

Todd spunea...

sau poate ca nu suntem atat de mici incat sa nu realizam importanta acestui proiect! :P
hmmm...sa lasam speculatiile, o sa castige echipa cea mai buna! :)

Anonim spunea...

Subiectul este atat actual cat si necesar. Sunt foarte multe familii de tineri care au nevoie de astfel de centre in care sa-si lase copiii in siguranta pana se intorc de la serviciu. Iar daca acestia au mancat, au invatat (cei care sunt la scoala) avantajelesunt si mai mari.
D-l Nastase este dincolo de un nume greu in politica romaneasca si nu numai, o personalitate de la care aveti enorm de mult de invatat.
Va doresc spor la lucru si succes!

Todd spunea...

multumim, Mirela! :)
stim ca avem multe de invaat de la dansul, sper sa invatam cat mai multe, "sa furam" tot ce-i mai bun in privinta asta!

am fi tare bucurosi sa vedem acest proiect implementat, sa vedem beneficiari ai acestui proiect. :)