19 apr. 2008

Conferinţele Olimpiadelor Comunicării

Zilele trecute au avut loc Conferinţele Olimpiadelor Comunicării, mai precis în zilele de 15 şi 16 aprilie. Scriem aşa târziu despre asta din motive tehnice ce nu ţin de noi! :)
În prima zi conferinţele au fost interesante. Cea mai spumoasă a fost cea despre bloguri unde Florin Grozea ( E-ok.ro ) a facut un show de zile mari, o reprezentaţie gratuită, simplă, de bun gust totuşi.
În cea de-a doua zi a conferinţelor balci şi circ, a fost ziua dedicată politicii! TODD' Politics a fost în formulă completă şi a urmărit cu mare interes ceea ce-au avut de spus atât consilieri politici de renume precum Ioana Grindean si Adriana Săftoiu cât şi politicieni de succes precum Bogdan Olteanu, Adreian Videanu, Codruţ Sereş, Ludovic Orban şi Victor Ponta.
Daca Adriana Săftoiu s-a detaşat clar în ceea ce priveşte acurateţea discursului şi a informaţiilor pe care ni le-a oferit şi a reuşit să transmită numai lucruri bune, de folos pt. viitorii comunicatori politici în cadrul primei conferinţe, iluştri noştri politicieni s-au făcut de baftă... din nou!!! De ce oare a trebuit să avem circ pe paine nu pricep!
All in one, conferinţele au fost tari, au oferit informaţii preţioase pt. participanţii la Proba de Comunicare Politică cărora li s-au oferit spre analiză noi viziuni asupra unei politici controversate cum este cea din România.

Niciun comentariu: